Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/14766
Title: | СУЧАСНИЙ СТАН ТА ПЕРСПЕКТИВИ ФОРМУВАННЯ ГАСТРОНОМІЧНОГО БРЕНДУ МІСТА ЛУЦЬКА |
Authors: | Лепкий, М.I. Вiсин, О.О. Дащук, Ю.Є. |
Keywords: | бренд Луцк гастрономический туризм |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Пинск : Полесский государственный университет |
Citation: | Устойчивое развитие экономики: состояние, проблемы, перспективы : сборник трудов XIII международной научно-практической конференции, Пинск, 26 апреля 2019 г. / Министерство образования Республики Беларусь [и др.] ; редкол.: К.К. Шебеко [и др.]. – Пинск : ПолесГУ, 2019. – С. 208-209. |
Appears in Collections: | 2019 год |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
107Lepkii M.І_Vіsin O.O_Dashchuk Iu.Є_Suchasnii stan ta perspektivi formuvannia.pdf | 352.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.