Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/20486
Title: Меры по улучшению финансового состояния сельского хозяйства Беларуси
Other Titles: Measures for improvement financial agriculture condition in Belarus
Authors: Самоховец, М.П.
Samakhavets, M.
Keywords: сельское хозяйство
финансовое состояние
убыточность
чистый убыток
рентабельность
оздоровление
поддержка
agriculture
financial condition
loss
net loss
improvement
support
Issue Date: 2018
Publisher: Макеевка : ГОУ ВПО Донбасская аграрная академия
Citation: Самоховец, М.П. Меры по улучшению финансового состояния сельского хозяйства Беларуси / М.П. Самоховец // Приоритетные векторы развития промышленности и сельского хозяйства : материалы I Международной научно-практической конференции, Макеевка, 26 апреля 2018 г. / Государственное образовательное учреждение высшего профессионального образования «Донбасская аграрная академия»; редакционная коллегия: В.И. Веретенников [и др.]. – Макеевка : ГОУ ВПО Донбасская аграрная академия, 2018. – Т. V. – С. 287-291.
Abstract: Выявлена проблема убыточности сельскохозяйственных организаций и крестьянских (фермерских) хозяйств в динамике за 2010-2016 гг. Сделан вывод о необходимости улучшения финансового состояния сельского хозяйства Беларуси за счет увеличения уровня рентабельности. Рассмотрены меры по улучшению финансового состояния сельского хозяйства Беларуси.
Description: The problem of agricultural organizations unprofitability and peasant (farm) farms is revealed in dynamics for 2010 -2016. Particular attention is paid to the consideration of unprofitable agricultural organizations and peasant (farmer) farms. The conclusion is made on the need to improve the financial condition of Belarus' agriculture by increasing the level of profitability. Measures for the improvement of Belarus' agriculture financial condition are considered.
Appears in Collections:Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.