Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/22630
Title: Инструментарий реинжиниринга бизнес-процессов органического производства
Other Titles: Business process reengineering toolkit in organic production
Authors: Василевска, А.А.
Совик, Л.Е.
Vasileuska, A.A.
Sovik, L.E.
Keywords: бизнес-процессы
реинжиниринг
органическое производство
компоненты инноваций
business processes
reengineering
organic production
innovation components
Issue Date: 2021
Publisher: Пинск : Полесский государственный университет
Citation: Василевска, А.А. Инструментарий реинжиниринга бизнес-процессов органического производства / А.А. Василевска, Совик, Л.Е. // Экономика и банки : научно-практический журнал. - 2021. - № 1. - С. 56-64
Abstract: В статье приводятся особенности инноваций по органическому производству, которые обуславливают необходимость развития имеющегося инструментария масштабирования и реинжиниринга для обеспечения передачи знаний по органическому производству в кластере без потери части содержания. В исследовании выполнена идентификация бизнес-процессов масштабирования (трансфера) инноваций, которая показывает, что ведущим участником, располагающим необходимыми компетенциями для обеспечения всех этапов трансфера инноваций органического производства в кластере, становится Центр знаний.
Description: The article describes the features of innovations in organic production, which necessitate the development of the existing scaling and reengineering tool to ensure the transfer of knowledge on organic production in the cluster without losing part of the content. The study identified business processes for scaling (transfer) innovations, which shows that the Knowledge Center becomes the leading participant with the necessary competencies to ensure all stages of the transfer of innovations in organic production in the cluster.
Appears in Collections:№ 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Instrumentariy_reinzhiniringa.pdf397.56 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.