Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/22662
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНуждин, Р.В.-
dc.contributor.authorПолозова, А.Н.-
dc.contributor.authorМаслова, И.Н.-
dc.contributor.authorСовик, Л.Е.-
dc.date.accessioned2021-07-05T11:46:48Z-
dc.date.available2021-07-05T11:46:48Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationИнформационно-методическое обеспечение бизнес-анализа налоговой состоятельности организаций свеклосахарного производства (окончание) / Р.В. Нуждин [и др.] // Сахар : научный журнал. – 2018. – № 9. – С. 50-56.ru
dc.identifier.urihttps://rep.polessu.by/handle/123456789/22662-
dc.descriptionТhe results of a business-analytical assessment of the tax solvency of sugar production organizations in the Voronezh region are set out; the essence of the results for the five stages of the methodical procedures are identified; key indicators of the level of tax solvency of sugar plants are estimated.ru
dc.description.abstractИзложены результаты бизнес-аналитической оценки налоговой состоятельности организаций сахарного производства Воронежской области. Идентифицирована сущность результатов по пяти этапам методических процедур. Оценены ключевые индикаторы уровня налоговой состоятельности сахарных заводов.ru
dc.language.isoruru
dc.rightsоткрытый доступru
dc.subjectналоговая состоятельностьru
dc.subjectидентификация результатовru
dc.subjectэтапы бизнес-анализаru
dc.subjectключевые индикаторыru
dc.subjecttax solvencyru
dc.subjectidentification of resultsru
dc.subjectstages of business analysisru
dc.subjectkey indicatorsru
dc.titleИнформационно-методическое обеспечение бизнес-анализа налоговой состоятельности организаций свеклосахарного производства (окончание)ru
dc.typeArticleru
Appears in Collections:Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Informatsionno-metodicheskoe_obespechenie.pdf382.2 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.