Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/22723
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рупасова, Ж.А. | - |
dc.contributor.author | Володько, И.К. | - |
dc.contributor.author | Волотович, А.А. | - |
dc.contributor.author | Василевская, Т.И. | - |
dc.contributor.author | Криницкая, Н.Б. | - |
dc.contributor.author | Кудряшова, О.А. | - |
dc.contributor.author | Rupasova, J.A. | - |
dc.contributor.author | Volodko, I.K. | - |
dc.contributor.author | Volotovich, A.A. | - |
dc.contributor.author | Vasileuskaya, T.I. | - |
dc.contributor.author | Krinitskaya, N.B. | - |
dc.contributor.author | Kudryashova, O.A. | - |
dc.date.accessioned | 2021-07-14T07:47:46Z | - |
dc.date.available | 2021-07-14T07:47:46Z | - |
dc.date.issued | 2012 | - |
dc.identifier.citation | Особенности сезонного накопления фенольных соединении в ассимилирующих органах вечнозеленых и листопадных видов Rhododendron при интродукции в условиях Беларуси / Ж.А. Рупасова [и др.] // Весцi Нацыянальнай акадэмii навук Беларусi. – 2012. – № 3. – С. 5-10. | ru |
dc.identifier.uri | https://rep.polessu.by/handle/123456789/22723 | - |
dc.language.iso | ru | ru |
dc.rights | открытый доступ | ru |
dc.subject | интродукция | ru |
dc.subject | Rhododendron L. | ru |
dc.title | Особенности сезонного накопления фенольных соединении в ассимилирующих органах вечнозеленых и листопадных видов Rhododendron при интродукции в условиях Беларуси | ru |
dc.title.alternative | The features of seasonal accumulation of phenolic compounds in the assimilating organs of evergreen and deciduous Rhododendron species at introduction in Belarus | ru |
dc.type | Article | ru |
Appears in Collections: | Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Osobennosti_sezonnogo_nakopleniia.pdf | 270.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.