Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/26210
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Столович, В.Н. | - |
dc.contributor.author | Астренков, А.В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-07-22T11:33:53Z | - |
dc.date.available | 2022-07-22T11:33:53Z | - |
dc.date.issued | 2005 | - |
dc.identifier.citation | Столович, В.Н. О повышении эффективности использования зерна в кормлении карпа / В.Н. Столович, А.В. Астренков // Вопросы рыбного хозяйства Беларуси : сборник научных трудов / Республиканское унитарное предприятие "Институт рыбного хозяйства Национальной академии наук Беларуси"; под общ. ред. В.В. Кончица. – Минск, 2005. – Вып. 21. – С. 180-188. | ru |
dc.identifier.uri | https://rep.polessu.by/handle/123456789/26210 | - |
dc.description | The literary data analysis and own investigations on rising die grain productivity in feeding carp by low component number mixed fodders production results are presented in the article. | ru |
dc.description.abstract | В статье дан анализ литературных данных и результатов собственных исследований по повышению эффективности использования зерна при кормлении карпа путем производства малокомпонентных комбикормов. | ru |
dc.language.iso | ru | ru |
dc.publisher | Минск | ru |
dc.rights | открытый доступ | ru |
dc.subject | карп | ru |
dc.subject | зерно | ru |
dc.subject | комбикорм | ru |
dc.subject | экспандирование | ru |
dc.subject | рыбопродуктивность | ru |
dc.subject | carp | ru |
dc.subject | grain | ru |
dc.subject | mixed fodders | ru |
dc.subject | expanding | ru |
dc.subject | fish productivity | ru |
dc.title | О повышении эффективности использования зерна в кормлении карпа | ru |
dc.type | Article | ru |
Appears in Collections: | Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
O_povyshenii.pdf | 1.24 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.