Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/28494Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Пыжова, Н.С. | - |
| dc.contributor.author | Никандров, В.Н. | - |
| dc.date.accessioned | 2023-04-04T11:26:26Z | - |
| dc.date.available | 2023-04-04T11:26:26Z | - |
| dc.date.issued | 1995 | - |
| dc.identifier.citation | Пыжова, Н.С. Влияние перехватчиков активных форм кислорода на расщепление крахмала α-амилазой / Н.С. Пыжова, В.Н. Никандров // Доклады Академии наук Беларуси : научный журнал. – 1995. – Т. 39, № 5. – С. 48–52. | ru |
| dc.identifier.uri | https://rep.polessu.by/handle/123456789/28494 | - |
| dc.description | a-Amylase activity from Вас subtilis and rabbit, pancreas is inhibited by nitrotetrazolium blue or catalase. It was concluded that, active oxygen forms can participate in the catalytic function, of amylase. | ru |
| dc.language.iso | ru | ru |
| dc.rights | открытый доступ | ru |
| dc.subject | кислород | ru |
| dc.subject | протеолиз | ru |
| dc.subject | картофельный крахмал | ru |
| dc.subject | аминокислоты | ru |
| dc.title | Влияние перехватчиков активных форм кислорода на расщепление крахмала α-амилазой | ru |
| dc.type | Article | ru |
| Appears in Collections: | Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Vliianie_perekhvatchikov.pdf | 12.83 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
