Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/33610
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШамрило, Ю.С.-
dc.contributor.authorГоликова, А.С.-
dc.date.accessioned2025-02-19T07:43:26Z-
dc.date.available2025-02-19T07:43:26Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationШамрило, Ю. С. Мероприятия по улучшению финансового состояния предприятия (на примере филиала ОАО ”Берестейский пекарь“ Давид-Городокский хлебозавод) / Ю. С. Шамрило, А. С. Голикова // SCI-ARTICLE.RU. - 2024. - № 136. - С. 73-81.ru
dc.identifier.urihttps://rep.polessu.by/handle/123456789/33610-
dc.descriptionThe article is devoted to the consideration of the main problems and directions of improving the financial condition of the branch of JSC ”Beresteysky baker“ DavidGorodok bakery for 2021-2023, as well as the use of factoring to reduce accounts receivable and the calculation of the economic effect of its implementation.ru
dc.description.abstractСтатья посвящена рассмотрению основных проблем и направлений улучшения финансового состояния филиала ОАО ”Берестейский пекарь“ ДавидГородокский хлебозавод за 2021-2023 гг., а также применению факторинга как средства снижения дебиторской задолженности и расчёту экономического эффекта от его внедрения.ru
dc.language.isoruru
dc.rightsоткрытый доступru
dc.subjectфинансовое состояниеru
dc.subjectдебиторская задолженностьru
dc.subjectфакторингru
dc.subjectоборачиваемость дебиторской задолженностиru
dc.subjectfinancial conditionru
dc.subjectaccounts receivableru
dc.subjectfactoringru
dc.subjectturnover of accounts receivableru
dc.titleМероприятия по улучшению финансового состояния предприятия (на примере филиала ОАО ”Берестейский пекарь“ Давид-Городокский хлебозавод)ru
dc.typeArticleru
Appears in Collections:Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Meropriiatiia.pdf1.57 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.