Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/9820
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorФилипенко, В.С.ru
dc.contributor.authorТыновец, С.В.ru
dc.contributor.authorКуземкин, Д.В.ru
dc.contributor.authorFilipenko, V.S.en
dc.contributor.authorTynovets, S.V.en
dc.contributor.authorKuzemkin, D.V.en
dc.date.accessioned2015-12-29T09:02:13Z-
dc.date.available2015-12-29T09:02:13Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationФилипенко, В. С. Создание контурно-экологических сенокосооборотов с использованием бобово-злаковых травостоев / В. С. Филипенко, С. В. Тыновец, Д. В. Куземкин // Веснік Палескага дзяржаўнага універсітэта. Серыя прыродазнаўчых навук: научно-практический журнал. - 2015. - № 2. - С. 34-41ru
dc.identifier.urihttps://rep.polessu.by/handle/123456789/9820-
dc.description.abstractНаучные исследования показали, что бобовые травы следует рассматривать как самостоятельный экономический ресурс и необходимо расширять перечень контролируемых показателей, таких как фосфорные, калийные, азотные удобрения, путем введения ресурса «бобовые травы» в бобово–злаковый травостой с параметром 30– 50 %.ru
dc.description.abstractScientific studies have shown that «legumes» should be regarded as an independent economic resource and must be rasshiryat list of controlled indicators such as fosfor-nye, potash, nitrogen fertilizers by introducing resource «bo-bovye grass» in the legume–grass sward with parameter 30 to 50%.en
dc.language.isoru-
dc.publisherПинск : Полесский государственный университетru
dc.rightsоткрытый доступru
dc.subjectСельское хозяйствоru
dc.subjectТравостойru
dc.titleСоздание контурно–экологических сенокосооборотов с использованием бобово–злаковых травостоевru
dc.title.alternativeCreating of Outlined Ecological Turnovers of Haymaking using Beans–cereal Herbageen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:№ 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
5.pdf434.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.