Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/9823
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorШумак, В.В.ru
dc.contributor.authorShumak, V.V.en
dc.date.accessioned2015-12-29T09:22:11Z-
dc.date.available2015-12-29T09:22:11Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationШумак, В. В. Выращивание клариевого сома за счет использования потерь тепловой энергии сбросных вод ГРЭС / В. В. Шумак Веснік Палескага дзяржаўнага універсітэта. Серыя прыродазнаўчых навук: научно-практический журнал. - 2015. - № 2. - С. 57-63ru
dc.identifier.urihttps://rep.polessu.by/handle/123456789/9823-
dc.description.abstractСовременный уровень развития аквакультуры требует своевременного анализа тенденций возникновения возможных нарушений технологического процесса. Моделирование и программирование процессов позволяет детализировать производство товарной рыбной продукции клариевого сома до 1 суток. Биологические особенности служат основой для разработки технологических параметров, а затем обеспечивается техническое решение проблем производства.ru
dc.description.abstractThe modern level of development of an aquaculturedemands the timely analysis of tendencies of emergence of possible violations of technological process. Modeling and programming of processes allows to detail production of commodity fish production of catfish till 1 days. Biological features form a basis for development of technological parameters, and then the technical solution of problems of production is provided.en
dc.language.isoru-
dc.publisherПинск : Полесский государственный университетru
dc.rightsоткрытый доступru
dc.subjectРыбоводствоru
dc.subjectРыбное хозяйствоru
dc.subjectАквакультураru
dc.titleВыращивание клариевого сома за счет использования потерь тепловой энергии сбросных вод ГРЭСru
dc.title.alternativeCultivation of Katfish due to use of Losses of Thermal Energy of Exhaust Waters of State District Power Stationen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:№ 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8.pdf1.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.