Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/12041
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Таразевич, Е.В. | - |
dc.contributor.author | Арбекова, Ю.А. | - |
dc.date.accessioned | 2017-04-03T09:39:34Z | - |
dc.date.available | 2017-04-03T09:39:34Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.uri | https://rep.polessu.by/handle/123456789/12041 | - |
dc.language.iso | ru | - |
dc.publisher | Пинск : Полесский государственный университет | ru |
dc.subject | Пищевая инженерия | ru |
dc.subject | Рыбная промышленность | ru |
dc.title | Методические указания к практическим работам по дисциплине: "Современные направления пищевой инженерии в рыбной промышленности" | ru |
Appears in Collections: | Учебно-методическая литература / Academic and methodological literature |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Современные направления пищевой инженрии + (1).pdf Restricted Access | 626.25 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.