Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/12042
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorТаразевич, Е.В.-
dc.contributor.authorАрбекова, Ю.А.-
dc.date.accessioned2017-04-03T09:49:40Z-
dc.date.available2017-04-03T09:49:40Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.urihttps://rep.polessu.by/handle/123456789/12042-
dc.language.isoru-
dc.publisherПинск : Полесский государственный университетru
dc.subjectХолодильные производстваru
dc.subjectРыбная продукцияru
dc.titleМетодические указания к лабораторным и практическим работам по дисциплине: "Технология холодильных производств"ru
Appears in Collections:Учебно-методическая литература / Academic and methodological literature

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ТЕХНОЛОГИЯ ХОЛОДИЛЬНЫХ ПРОИЗВОДСТВ.pdf
  Restricted Access
792.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.