Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/14470
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Глинская, Н.А. | - |
dc.contributor.author | Приловская, Е.И. | - |
dc.date.accessioned | 2019-01-30T13:45:58Z | - |
dc.date.available | 2019-01-30T13:45:58Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.uri | https://rep.polessu.by/handle/123456789/14470 | - |
dc.language.iso | ru | - |
dc.publisher | Пинск : Полесский государственный университет | ru |
dc.subject | Химический состав | ru |
dc.subject | Пищевые продукты | ru |
dc.title | Химия пищевых продуктов : электронный учебно-методический комплекс | ru |
Appears in Collections: | Архив кафедры биотехнологии / Archive |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Glinskaia NA Prilovskaia EI Khimiia pishchevykh produktov EUMK.pdf Restricted Access | 4.36 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.