Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/14470
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГлинская, Н.А.-
dc.contributor.authorПриловская, Е.И.-
dc.date.accessioned2019-01-30T13:45:58Z-
dc.date.available2019-01-30T13:45:58Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.urihttps://rep.polessu.by/handle/123456789/14470-
dc.language.isoru-
dc.publisherПинск : Полесский государственный университетru
dc.subjectХимический составru
dc.subjectПищевые продуктыru
dc.titleХимия пищевых продуктов : электронный учебно-методический комплексru
Appears in Collections:Архив кафедры биотехнологии / Archive

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Glinskaia NA Prilovskaia EI Khimiia pishchevykh produktov EUMK.pdf
  Restricted Access
4.36 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.