Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/15045
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorPetrichits, E.N.-
dc.contributor.authorKlimuk, I.I.-
dc.date.accessioned2019-05-31T10:11:19Z-
dc.date.available2019-05-31T10:11:19Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationНаучный потенциал молодежи – будущему Беларуси : материалы XIII международной молодежной научно-практической конференции, Пинск, 5 апреля 2019 г. : в 3-х ч. / Министерство образования Республики Беларусь [и др.] ; редкол.: К.К. Шебеко [и др.]. – Пинск : ПолесГУ, 2019. – Ч. 1. – С. 244-246.ru
dc.identifier.urihttps://rep.polessu.by/handle/123456789/15045-
dc.publisherПинск : Полесский государственный университетru
dc.rightsоткрытый доступru
dc.titlePECULIARITIES OF ENGLISH IDIOMS WITH COMPONENTS DENOTING FOODru
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Ч. 1

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
124Petrichits E.N., Klimuk I.I_Peculiarities of english.pdf466.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.