Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/16751
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Панасюк, О.Ю. | ru |
dc.contributor.author | Таранчук, А.В. | ru |
dc.contributor.author | Panasiuk, V. | en |
dc.contributor.author | Taranchuk, H. | en |
dc.date.accessioned | 2019-12-13T11:07:01Z | - |
dc.date.available | 2019-12-13T11:07:01Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Панасюк, О. Ю. Отдельные аспекты туристского обслуживания в Полоцкой культурно-туристской зоне / О. Ю. Панасюк, А. В. Таранчук // Туризм и гостеприимство: научно-практический журнал. - 2019. - № 2. - С. 65-72. | ru |
dc.identifier.uri | https://rep.polessu.by/handle/123456789/16751 | - |
dc.description | The article focuses on the importance and need for the development of tourist and recreational services in the Republic of Belarus. The presence and distribution of historical and cultural values inside it is analyzed and exemplified by the Polotsk cultural and tourist zone, the main indicators are broken down by administrative districts of hotels and accommodation facilities, the dynamics of the number of objects representing catering services in the districts can be traced, a tangible emphasis is placed on the role agro farmsteads The uneven distribution of all components of tourist services is emphasized. A complex of numerous effective measures for a radical improvement of the hotel service is proposed and justified. The article contains the necessary tabular and cartographic evidence. | en |
dc.description.abstract | В статье акцентируется внимание на значимость и необходимость развития в Республике Беларусь туристско-рекреационного обслуживания населения. Анализируется на примере Полоцкой культурно-туристской зоны наличие и распределение внутри нее историко-культурных ценностей, приводятся и оцениваются основные показатели в разрезе административных районов деятельности гостиниц и средств размещения, прослеживается динамика количества объектов, представляющих услуги питания на территории районов, ощутимый упор делается на роль агроусадеб. Подчеркивается неравномерный характер распределения всех компонентов туристского обслуживания. Предлагается и обосновывается комплекс многочисленных действенных мер по радикальному улучшению гостиничного сервиса. Статья содержит необходимый табличный и картографический доказательный материал. | ru |
dc.language.iso | ru | - |
dc.publisher | Пинск : Полесский государственный университет | ru |
dc.rights | открытый доступ | ru |
dc.subject | туристская зона | ru |
dc.subject | культурное и природное наследие | ru |
dc.subject | дестинация | ru |
dc.subject | средства размещения | ru |
dc.subject | объекты питания | ru |
dc.subject | tourist zone | en |
dc.subject | cultural and natural heritage | en |
dc.subject | destination | en |
dc.subject | accommodation | en |
dc.subject | food objects | en |
dc.title | Отдельные аспекты туристского обслуживания в Полоцкой культурно-туристской зоне | ru |
dc.title.alternative | Certain Aspects of Tourist Services in the Polotsk Cultural and Tourist Zone | en |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | № 2 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Panasiuk_OIu_Taranchuk_AV_Otdel'nye_aspekty turistskogo obsluzhivaniia v Polotskoi kul'turno-turistskoi zone.pdf | 699.24 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.