Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/17423Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Бубырь, И.В. | - |
| dc.date.accessioned | 2020-02-13T08:31:30Z | - |
| dc.date.available | 2020-02-13T08:31:30Z | - |
| dc.date.issued | 2015 | - |
| dc.identifier.citation | Бубырь, И.В. Изменение массы полуфабрикатов при изготовлении отварной и припущенной рыбы / И.В. Бубырь // Modern Methodology of Science and Education : рroceedings of the International Scientific and Practical Conference, 20-21 мay 2015 г., Dubai, UAE: special edition. – Dubai : Rost Publishing, 2015. - С. 53-57. | ru |
| dc.identifier.uri | https://rep.polessu.by/handle/123456789/17423 | - |
| dc.description.abstract | This paper presents a comparative analysis of the mass loss of fish during cooking and pripuskaniya. Analyzed the changes taking place during heat treatment of the fish. | ru |
| dc.language.iso | ru | - |
| dc.publisher | Dubai : Rost Publishing | ru |
| dc.rights | открытый доступ | ru |
| dc.subject | рыба | ru |
| dc.subject | тепловая обработка | ru |
| dc.subject | рыбные полуфабрикаты | ru |
| dc.title | Изменение массы полуфабрикатов при изготовлении отварной и припущенной рыбы | ru |
| dc.type | Article | en |
| Appears in Collections: | Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Bubyr'_I.V._Izmenenie_massy polufabrikatov pri izgotovlenii otvarnoi i pripushchennoi ryby.pdf | 217.74 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
