Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/17439
Title: Разработка фаршевых изделий из пресноводной рыбы для детского питания
Other Titles: Development of products from farsh of freshwater fish for children feed
Authors: Бубырь, И.В.
Новик, Л.А.
Карпиевич, Т.А.
Bubyr, I.V.
Novik, L.A.
Karpievich, T.A.
Keywords: пресноводная рыба
детское питание
котлеты
качество
freshwater fish
baby food
cutlets
quality
Issue Date: 2017
Publisher: Переяслав-Хмельницкий : Институт социальной трансформации
Citation: Бубырь, И.В. Разработка фаршевых изделий из пресноводной рыбы для детского питания / И.В. Бубырь, Л.А. Новик, Т.А. Карпиевич // Актуальные научные исследования в современном мире : сборник научных трудов / главный редактор: В.П. Коцур. – Переяслав-Хмельницкий : Институт социальной трансформации, 2017. – Вып. 5 (25), ч. 4: [Материалы ХХV Междунар. научн. конф., 26-27 мая 2017 г.,]. – С. 28-35.
Abstract: В статье приведены нормы питания детей дошкольного возраста. Исследован химический состав пресноводной рыбы и растительного сырья. Предложены рецептуры для изготовления рыбных котлет, обоснован выбор тепловой обработки полуфабриката. Проведена оценка качества готовой продукции органолептическим методом.
Description: In the article the norms of nutrition of children of preschool age are given. The chemical composition of freshwater fish and plant raw materials was studied. Suggested recipes for the manufacture of fish cutlets, justified the choice of heat treatment of the semi-finished product. An assessment of the quality of finished products by an organoleptic method was carried out.
Appears in Collections:Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bubyr'_I.V._i_dr_Razrabotka_farshevykh izdelii iz presnovodnoi ryby dlia detskogo pitaniia.pdf764.61 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.