Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/17447
Title: Разработка функциональной кулинарной продукции на основе рыбного фарша
Other Titles: Development of functional culinary products based on fish stuff
Authors: Бубырь, И.В.
Bubyr, I.V.
Keywords: рыба
функциональный продукт
фарш
пищевая ценность
питание
fish
functional product
minced meat of fish
nutritional value
nutrition
Issue Date: 2019
Citation: Бубырь, И.В. Разработка функциональной кулинарной продукции на основе рыбного фарша / И.В. Бубырь // Научные исследования XXI века : научный журнал. - 2019. - № 2 (2). - С. 40-44.
Abstract: Данная статья посвящена разработке кулинарной продукции на основе рыбного фарша с функциональными свойствами для лиц пожилого и преклонного возраста, в частности, обосновано использование основного и вспомогательного сырья, исследованы их химические составы, смоделированы и оптимизированы рецептуры с учетом физиологических норм потребления, исследована пищевая ценность готовой продукции.
Description: This article is devoted to the development of culinary products based on minced fish with functional properties for the elderly and the elderly, in particular, the use of basic and auxiliary raw materials is justified, their chemical compositions are investigated, recipes are modeled and optimized taking into account physiological norms of consumption, nutritional value is investigated finished products.
Appears in Collections:Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bubyr'_I.V._Razrabotka_funktsional'noi kulinarnoi produktsii na osnove rybnogo farsha.pdf1.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.