Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/17447
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБубырь, И.В.-
dc.contributor.authorBubyr, I.V.-
dc.date.accessioned2020-02-13T12:09:03Z-
dc.date.available2020-02-13T12:09:03Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationБубырь, И.В. Разработка функциональной кулинарной продукции на основе рыбного фарша / И.В. Бубырь // Научные исследования XXI века : научный журнал. - 2019. - № 2 (2). - С. 40-44.ru
dc.identifier.urihttps://rep.polessu.by/handle/123456789/17447-
dc.descriptionThis article is devoted to the development of culinary products based on minced fish with functional properties for the elderly and the elderly, in particular, the use of basic and auxiliary raw materials is justified, their chemical compositions are investigated, recipes are modeled and optimized taking into account physiological norms of consumption, nutritional value is investigated finished products.ru
dc.description.abstractДанная статья посвящена разработке кулинарной продукции на основе рыбного фарша с функциональными свойствами для лиц пожилого и преклонного возраста, в частности, обосновано использование основного и вспомогательного сырья, исследованы их химические составы, смоделированы и оптимизированы рецептуры с учетом физиологических норм потребления, исследована пищевая ценность готовой продукции.ru
dc.language.isoru-
dc.rightsоткрытый доступru
dc.subjectрыбаru
dc.subjectфункциональный продуктru
dc.subjectфаршru
dc.subjectпищевая ценностьru
dc.subjectпитаниеru
dc.subjectfishru
dc.subjectfunctional productru
dc.subjectminced meat of fishru
dc.subjectnutritional valueru
dc.subjectnutritionru
dc.titleРазработка функциональной кулинарной продукции на основе рыбного фаршаru
dc.title.alternativeDevelopment of functional culinary products based on fish stuffru
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bubyr'_I.V._Razrabotka_funktsional'noi kulinarnoi produktsii na osnove rybnogo farsha.pdf1.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.