Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/17448Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Бубырь, И.В. | - |
| dc.contributor.author | Bubyr, I.V. | - |
| dc.date.accessioned | 2020-02-13T12:21:17Z | - |
| dc.date.available | 2020-02-13T12:21:17Z | - |
| dc.date.issued | 2019 | - |
| dc.identifier.citation | Бубырь, И.В. Разработка технологии производства пресноводной рыбы холодного копчения / И.В. Бубырь // Актуальные научные исследования в современном мире : журнал. – Переяслав-Хмельницкий, 2019. – Вып. 3, ч. 1 (47). – С. 111-117. | ru |
| dc.identifier.uri | https://rep.polessu.by/handle/123456789/17448 | - |
| dc.description | The article presents the production technology of cold-smoked freshwater fish with high consumer characteristics, using two-stage salting, smoke environment, obtained from a mixture of fruit wood. | ru |
| dc.description.abstract | В статье представлена технология производства пресноводной рыбы холодного копчения с высокими потребительскими характеристиками, с использованием двухэтапного посола, коптильной среды, полученной из смеси плодовой древесины. | ru |
| dc.language.iso | ru | - |
| dc.publisher | Переяслав-Хмельницкий | ru |
| dc.rights | открытый доступ | ru |
| dc.subject | рыба | ru |
| dc.subject | холодное копчение | ru |
| dc.subject | технология | ru |
| dc.subject | качество | ru |
| dc.subject | fish | ru |
| dc.subject | cold smoking | ru |
| dc.subject | technology | ru |
| dc.subject | quality | ru |
| dc.title | Разработка технологии производства пресноводной рыбы холодного копчения | ru |
| dc.title.alternative | Development of technology of production freshwater fish of cold smoked | ru |
| dc.type | Article | en |
| Appears in Collections: | Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Bubyr'_I.V._Razrabotka_tekhnologii proizvodstva presnovodnoi ryby kholodnogo kopcheniia.pdf | 425.39 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
