Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/17449
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Козлов, А.И. | - |
dc.contributor.author | Козлова, Т.В. | - |
dc.contributor.author | Бубырь, И.В. | - |
dc.contributor.author | Kozlov, A.I. | - |
dc.contributor.author | Kozlova, T.V. | - |
dc.contributor.author | Bubyr', I.V. | - |
dc.date.accessioned | 2020-02-13T12:27:47Z | - |
dc.date.available | 2020-02-13T12:27:47Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Козлов, А.И. Современное состояние и перспективы развития переработки рыбной продукции в Белоруссии / А.И. Козлов, Т.В. Козлова, И.В. Бубырь // Международный технико-экономический журнал: научный журнал. – 2013. – № 4. – С. 45-51. | ru |
dc.identifier.uri | https://rep.polessu.by/handle/123456789/17449 | - |
dc.description | The paper presents the results of analysis of fish processing status in the country and in the world. The ways of assortment management of fishery products in Belarus for each process group are determined. The author gives recommendations to improve the quality characteristics of manufactured fishery products. | ru |
dc.description.abstract | Представлены результаты анализа состояния переработки рыбы в стране и мире. Определены пути управления ассортиментом рыбной продукции в Белоруссии по каждой технологической группе. Даны рекомендации по повышению качественных характеристик выпускаемой рыбной продукции. | ru |
dc.language.iso | ru | - |
dc.rights | открытый доступ | ru |
dc.subject | рыбные продукты | ru |
dc.subject | переработка рыбы | ru |
dc.subject | ассортимент | ru |
dc.subject | полуфабрикат | ru |
dc.subject | консервы | ru |
dc.subject | fish products | ru |
dc.subject | fish processing | ru |
dc.subject | assortment | ru |
dc.subject | half-stuff | ru |
dc.subject | canned food | ru |
dc.title | Современное состояние и перспективы развития переработки рыбной продукции в Белоруссии | ru |
dc.title.alternative | Modern status and development perspectives of fishery products processing in Belarus | ru |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kozlov_A.I._i_dr_Sovremennoe_sostoianie i perspektivy razvitiia pererabotki rybnoi produktsii v Belorussii.pdf | 118.32 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.