Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/17706
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Амбрашкевич, Б.А. | - |
dc.contributor.author | Колосов, Г.В. | - |
dc.contributor.author | Ambrashkevich, B.A. | - |
dc.contributor.author | Kolosov, G.V. | - |
dc.date.accessioned | 2020-03-11T10:50:55Z | - |
dc.date.available | 2020-03-11T10:50:55Z | - |
dc.date.issued | 2013 | - |
dc.identifier.citation | Амбрашкевич, Б.А. Выбор оптимального стиля управления руководителей ОАО «Беллакт» / Б.А. Амбрашкевич, Г.В. Колосов // Научные стремления : молодежный сборник научных статей / ООО «Лаборатория интеллекта» и Центр молодежных инноваций; ред. группа: Ю.М. Сафонова, В.В. Казбанов, С.Л. Никифорова. – Минск : Энциклопедикс, 2013. – Вып. 8. – С. 125-126. | ru |
dc.identifier.uri | https://rep.polessu.by/handle/123456789/17706 | - |
dc.description.abstract | In this article features of styles of the management and their influence on efficiency of functioning, both collective, and the enterprise as a whole are analysed. Results of questioning of the personnel of the JSC Bellakt enterprise are presented and the results of management style of each head of department are summed up. | ru |
dc.language.iso | ru | - |
dc.publisher | Минск : Энциклопедикс | ru |
dc.rights | открытый доступ | ru |
dc.subject | управление предприятием | ru |
dc.subject | стиль управления | ru |
dc.title | Выбор оптимального стиля управления руководителей ОАО «Беллакт» | ru |
dc.title.alternative | Choice of optimum management style of heads of JSC Bellakt | ru |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ambrashkevich_B.A._Kolosov_GV_Vybor_optimal'nogo stilia upravleniia rukovoditelei OAO_Bellakt.pdf | 674.36 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.