Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/19926
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бубырь, И.В. | - |
dc.contributor.author | Bubyr, I.V. | - |
dc.date.accessioned | 2020-09-29T10:31:06Z | - |
dc.date.available | 2020-09-29T10:31:06Z | - |
dc.date.issued | 2020 | - |
dc.identifier.citation | Бубырь, И.В. Разработка рыбоовощных колбас горячего копчения / И.В. Бубырь // The Way of Science : international scientific journal. - 2020. - № 9 (79). - С. 25-27. | ru |
dc.identifier.uri | https://rep.polessu.by/handle/123456789/19926 | - |
dc.description | The article describes the characteristics of fish sausage products, shows the preparation of vegetable and animal raw materials, provides the recipe and production technology, a description of some stages of the technological process, conditions and terms of storage of the finished product. | ru |
dc.description.abstract | В статье дана характеристика колбасного изделия из рыбы, показана подготовка растительного и животного сырья, приведены рецептура и технология производства, описание некоторых этапов технологического процесса, условия и сроки хранения готового продукта. | ru |
dc.language.iso | ru | - |
dc.rights | открытый доступ | ru |
dc.subject | рецептура | ru |
dc.subject | технология производства | ru |
dc.subject | горбуша | ru |
dc.subject | рыбоовощная колбаса | ru |
dc.subject | сырье | ru |
dc.subject | тыква | ru |
dc.subject | recipe | ru |
dc.subject | production technology | ru |
dc.subject | pink salmon | ru |
dc.subject | fish and vegetable sausage | ru |
dc.subject | raw materials | ru |
dc.subject | pumpkin | ru |
dc.title | Разработка рыбоовощных колбас горячего копчения | ru |
dc.title.alternative | Development of hot smoked fish and vegetable sausages | ru |
dc.type | Article | en |
Appears in Collections: | Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Bubyr'_I.V_Razrabotka_ryboovoshchnykh_kolbas goriachego kopcheniia.pdf | 1.49 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.