Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/20009
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБубырь, И.В.-
dc.contributor.authorBubyr, I.V.-
dc.date.accessioned2020-10-08T09:34:23Z-
dc.date.available2020-10-08T09:34:23Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationБубырь, И.В. Анализ качества рыбоовощных колбас / И.В. Бубырь // Актуальные научные исследования в современном мире : журнал. - 2020. - Выпуск 9(65), ч. 1. - С. 46-52.ru
dc.identifier.urihttps://rep.polessu.by/handle/123456789/20009-
dc.descriptionThe article presents the results of studies of quality indicators of fish sausage with the addition of plant raw materials - pumpkin and sweet pepper, shows the high nutritional value of the finished product. For sensory evaluation, characteristics have been developed for each indicator (shape, appearance, color, taste, smell, consistency).ru
dc.description.abstractВ статье представлены результаты исследований показателей качества рыбной колбасы с добавлением растительного сырья – тыквы продовольственной и сладкого перца, показана высокая пищевая ценность готового продукта. Для органолептической оценки разработаны характеристики по каждому показателю (форма, внешний вид, цвет, вкус, запах, консистенция).ru
dc.language.isoru-
dc.rightsоткрытый доступru
dc.subjectрыбаru
dc.subjectколбасаru
dc.subjectкачествоru
dc.subjectпищевая ценностьru
dc.subjectкопчениеru
dc.subjectовощиru
dc.subjectfishru
dc.subjectsausageru
dc.subjectqualityru
dc.subjectnutritional valueru
dc.subjectsmokingru
dc.subjectvegetablesru
dc.titleАнализ качества рыбоовощных колбасru
dc.title.alternativeAnalysis of quality sausages ryboovoschnyhru
dc.typeArticleen
Appears in Collections:Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Bubyr'_I.V_Analiz_kachestva_ryboovoshchnykh_kolbas.pdf2.46 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.