Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/200
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКаспирович, Д.А.ru
dc.contributor.authorЕпишко, Т.И.ru
dc.contributor.authorДойлидов, В.А.ru
dc.contributor.authorKaspirovich, D.A.en
dc.contributor.authorYepishko, T.I.en
dc.contributor.authorDoylidov, V.A.en
dc.date.accessioned2013-08-29T14:41:45Z-
dc.date.available2013-08-29T14:41:45Z-
dc.date.issued2012-
dc.identifier.citationКаспирович, Д. А. ДНК-маркеры показателей откормочных и мясных качеств свиней / Д. А. Каспирович, Т. И. Епишко, В. А. Дойлидов // Веснік Палескага дзяржаўнага універсітэта. Серыя прыродазнаўчых навук : научно-практический журнал. - 2012. - №2. - С. 38-42ru
dc.identifier.urihttps://rep.polessu.by/handle/123456789/200-
dc.description.abstractВ статье представлены результаты исследований по изучению ассоциации генотипов хряков пород белорусской селекции по генам IGF–2 и H–FABP с показателями продуктивности их потом-ства. Установлено положительное влияние отцовских генотипов IGF–2 QQ, H–FABP НН и H–FABP DD на продуктивность получаемого от них молодняка.ru
dc.description.abstractResults of researches on studying of association of genotypes of male pigs of breeds of the Belarusian selection on IGF–2 and H–FABP genes are presented in article with indicators of efficiency of their posterity. Positive influence of fatherly genotypes of IGF–2 QQ, H–FABP HH and H–FABP DD on the efficiency, young growth received from them is established.en
dc.language.isoru-
dc.publisherПинск : Полесский государственный университетru
dc.rightsоткрытый доступru
dc.subjectСельское хозяйствоru
dc.subjectГенетикаru
dc.titleДНК–маркеры показателей откормочных и мясных качеств свинейru
dc.title.alternativeDNA-markers Indicators of Fattening and Meat Quality of Pigsen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:№ 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
7.pdf442.72 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.