Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/21532
Title: Анализ качества молока-сырья на предприятии ОАО "Молочный мир"
Other Titles: Analysis of the quality of raw milk in the company of OJSC "Dairy World"
Authors: Гмир, В.С.
Лемешевский, В.О.
Gmir, V.S.
Lemiasheuski, V.O.
Keywords: молоко сырое
качество молока
санитарные требования
raw milk
milk quality
sanitary requirements
Issue Date: 2016
Publisher: Ставрополь : Ставропольский государственный аграрный университет
Citation: Гмир, В.С. Анализ качества молока-сырья на предприятии ОАО "Молочный мир" / В.С. Гмир, В.О. Лемешевский // Инновационные подходы в ветеринарной и зоотехнической науке и практике : сборник трудов Международной научно-практической интернет-конференции, Ставрополь, 01-05 февраля 2016 г. - Ставрополь : Ставропольский государственный аграрный университет, 2016. - С. 511-515.
Abstract: Приведен анализ качества поступающего молока-сырья на предприятие ОАО «Молочный мир» г. Гродно. Высокий уровень качества продукции подтверждается внедренной системой менеджмента качества в соответствии с требованиями СТБ 1598-2006 и «Изменения № 3 СТБ 1598-2006», в связи с чем, продукция комбината имеет высокую правительственную оценку, а также дипломы и медали на престижных международных и республиканских выставках и конкурсах.
Description: The analysis of the quality of incoming raw milk to the plant of OJSC "Dairy World" Grodno. A high level of product quality, confirmed by a quality management system in accordance with the requirements of STB 1598 -2006 and "Changes No 3 STB 1598-2006", in this connection, the production of the plant has a high government estimates, as well as diplomas and medals at prestigious international and republican exhibitions and contests.
Appears in Collections:Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Analiz_kachestva_moloka-syr'ya.pdf1.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.