Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/22147
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДунай, В.И.-
dc.contributor.authorАринчина, Н.Г.-
dc.contributor.authorСидоренко, В.Н.-
dc.contributor.authorDunay, V.-
dc.contributor.authorArinchina, N.-
dc.contributor.authorSidorenko, V.-
dc.date.accessioned2021-05-25T06:37:47Z-
dc.date.available2021-05-25T06:37:47Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationДунай, В.И. Мотивация, типы и особенности пищевого поведения студентов ВУЗа / В.И. Дунай, Н.Г. Аринчина, В.Н. Сидоренко // Экологический вестник: научно-практический журнал. – 2014. – № 1 (27). – С. 38-44.ru
dc.identifier.urihttps://rep.polessu.by/handle/123456789/22147-
dc.descriptionIt was revealed that one-third of the surveyed students refers to “at risk” group by the need to correct attitude to eating. These students were primarily responsible for generating emotions, as well as the type of restrictive eating behaviors. They have more eating disorders, increased frequency of consumption of fatty foods, lack of frequency of consumption of mineral grain products, vegetables and fruits, which leads to avitaminosis. These students experience significant organizational stress on the background of the inability to adequately deal with it. They need to be integrated recommendations to correct their relation to food intake, eating behavior, elimination of harmful eating habits.ru
dc.description.abstractВыявлено, что треть обследованных студентов относится к группе риска по необходимости коррекции отношения к приему пищи. У этих студентов отмечается преимущественно эмоциогенный, а так же ограничительный тип пищевого поведения. У них имеются чаще нарушения режима питания, повышенная частота потребления жирных продуктов, недостаточное потребление полезных зерновых продуктов, овощей и фруктов, что приводит к авитаминозам. Эти студенты испытывают значимый организационный стресс на фоне неумения адекватно справляться с ним. Они нуждаются в комплексных рекомендациях по коррекции отношения к приему пищи, пищевого поведения, устранения вредных пищевых привычек.ru
dc.language.isoruru
dc.rightsоткрытый доступru
dc.subjectстудентыru
dc.subjectпитаниеru
dc.subjectпищевое поведениеru
dc.subjectорганизационный стрессru
dc.titleМотивация, типы и особенности пищевого поведения студентов ВУЗаru
dc.title.alternativeMotivation, types and peculiarities of food behavior of students of a higher educational establishmentru
dc.typeArticleru
Appears in Collections:Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Motivatsiia.pdf570.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.