Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/22446
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Босак, В.Н. | - |
dc.contributor.author | Минюк, О.Н. | - |
dc.contributor.author | Bosak, V.N. | - |
dc.contributor.author | Minyuk, O.N. | - |
dc.date.accessioned | 2021-06-15T07:27:29Z | - |
dc.date.available | 2021-06-15T07:27:29Z | - |
dc.date.issued | 2015 | - |
dc.identifier.citation | Босак, В.Н. Урожайность и качество фасоли овощной в зависимости от сортовых особенностей и применения удобрений / В.Н. Босак, О.Н. Минюк // Овощеводство : сборник научных трудов / Национальная академия наук Беларуси, РУП «Институт овощеводства»; ред.кол.: А.И. Чайковский (гл. ред) [и др.]. – Минск, 2015. – Вып. 23. – С. 12–17 : табл. | ru |
dc.identifier.uri | https://rep.polessu.by/handle/123456789/22446 | - |
dc.description | The research results on influence of mineral fertilizers and bacterial preparation of Fitostimofos on productivity and quality of haricot vegetable grades Secunda, Rachel and Magura are given. As a result of researches it is established that fertilizers use increased productivity of beans in a phase of technological ripeness by 46.3-70.8 c/hectare, the maintenance of crude protein - for 1.6-2.8 %, seeds in a phase of full ripeness - by 9.7-16.8 c/hectare, the maintenance of crude protein - for 1.6-3.7 % at the best indicators of efficiency of haricot vegetable in options with entering into preseeding cultivation of N50P40K90. | ru |
dc.description.abstract | Приведены результаты исследований по влиянию минеральных, удобрений и бактериального препарата Фитостимофос на урожайность и качество фасоли овощной сортов Секунда, Рашель и Магура. В результате исследований установлено, что применение удобрений увеличило урожайность бобов в фазу технологической спелости на 46,3–70,8 ц/га, содержание сырого протеина – на 1.6 2,8 %, семян в фазу полной спелости - на 9,7-16,8 ц/га, содержание сырого протеина – на 1,6-3,7 % при лучших показателях продуктивности фасоли овощной в вариантах с внесением в предпосевную культивацию N50P40K90. | ru |
dc.language.iso | ru | ru |
dc.publisher | Минск | ru |
dc.rights | открытый доступ | ru |
dc.subject | фасоль овощная | ru |
dc.subject | минеральные удобрения | ru |
dc.subject | биопрепарат Фитостимофос | ru |
dc.subject | урожайность | ru |
dc.subject | качество | ru |
dc.subject | green beans | ru |
dc.subject | mineral fertilizers | ru |
dc.subject | bacterial preparations of Fitostimofos | ru |
dc.subject | productivity | ru |
dc.subject | quality | ru |
dc.title | Урожайность и качество фасоли овощной в зависимости от сортовых особенностей и применения удобрений | ru |
dc.title.alternative | Yield and quality of green beans depending on varietal characterictics and fertilizers use | ru |
dc.type | Article | ru |
Appears in Collections: | Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Urozhainost'_i_kachestvo.pdf | 561.65 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.