Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/22446
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБосак, В.Н.-
dc.contributor.authorМинюк, О.Н.-
dc.contributor.authorBosak, V.N.-
dc.contributor.authorMinyuk, O.N.-
dc.date.accessioned2021-06-15T07:27:29Z-
dc.date.available2021-06-15T07:27:29Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationБосак, В.Н. Урожайность и качество фасоли овощной в зависимости от сортовых особенностей и применения удобрений / В.Н. Босак, О.Н. Минюк // Овощеводство : сборник научных трудов / Национальная академия наук Беларуси, РУП «Институт овощеводства»; ред.кол.: А.И. Чайковский (гл. ред) [и др.]. – Минск, 2015. – Вып. 23. – С. 12–17 : табл.ru
dc.identifier.urihttps://rep.polessu.by/handle/123456789/22446-
dc.descriptionThe research results on influence of mineral fertilizers and bacterial preparation of Fitostimofos on productivity and quality of haricot vegetable grades Secunda, Rachel and Magura are given. As a result of researches it is established that fertilizers use increased productivity of beans in a phase of technological ripeness by 46.3-70.8 c/hectare, the maintenance of crude protein - for 1.6-2.8 %, seeds in a phase of full ripeness - by 9.7-16.8 c/hectare, the maintenance of crude protein - for 1.6-3.7 % at the best indicators of efficiency of haricot vegetable in options with entering into preseeding cultivation of N50P40K90.ru
dc.description.abstractПриведены результаты исследований по влиянию минеральных, удобрений и бактериального препарата Фитостимофос на урожайность и качество фасоли овощной сортов Секунда, Рашель и Магура. В результате исследований установлено, что применение удобрений увеличило урожайность бобов в фазу технологической спелости на 46,3–70,8 ц/га, содержание сырого протеина – на 1.6 2,8 %, семян в фазу полной спелости - на 9,7-16,8 ц/га, содержание сырого протеина – на 1,6-3,7 % при лучших показателях продуктивности фасоли овощной в вариантах с внесением в предпосевную культивацию N50P40K90.ru
dc.language.isoruru
dc.publisherМинскru
dc.rightsоткрытый доступru
dc.subjectфасоль овощнаяru
dc.subjectминеральные удобренияru
dc.subjectбиопрепарат Фитостимофосru
dc.subjectурожайностьru
dc.subjectкачествоru
dc.subjectgreen beansru
dc.subjectmineral fertilizersru
dc.subjectbacterial preparations of Fitostimofosru
dc.subjectproductivityru
dc.subjectqualityru
dc.titleУрожайность и качество фасоли овощной в зависимости от сортовых особенностей и применения удобренийru
dc.title.alternativeYield and quality of green beans depending on varietal characterictics and fertilizers useru
dc.typeArticleru
Appears in Collections:Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Urozhainost'_i_kachestvo.pdf561.65 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.