Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/23664
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorНикандров, В.Н.-
dc.contributor.authorЛукашенко, Т.М.-
dc.contributor.authorЛукашевич, В.С.-
dc.contributor.authorСуренский, С.В.-
dc.contributor.authorNikandrov, V.N.-
dc.contributor.authorLukashenko, Т.М.-
dc.contributor.authorLukashevich, V.S.-
dc.contributor.authorSurensky, S.V.-
dc.date.accessioned2021-11-24T06:01:56Z-
dc.date.available2021-11-24T06:01:56Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationВлияние длительного скармливания кормовых добавок из сои на содержание белка S100В и интерлейкина-6 в тканях мозга крыс / В.Н. Никандров [и др.] // Весці Нацыянальнай акадэміі навук Беларусі. Серыя медыцынскіх навук. – 2011. – № 4. – С. 12-15.ru
dc.identifier.urihttps://rep.polessu.by/handle/123456789/23664-
dc.description.abstractIt is established that long feeding of rats with traditional or transgenic soy beans provokes the manifestation of their aggression, which is associated with the increase of the level of protein S100В and the decrease of the level of IL-6 in rat brain.ru
dc.language.isoruru
dc.rightsоткрытый доступru
dc.subjectкрысыru
dc.subjectкормовые добавкиru
dc.subjectсояru
dc.subjectгенетически модифицированная сояru
dc.titleВлияние длительного скармливания кормовых добавок из сои на содержание белка S100В и интерлейкина-6 в тканях мозга крысru
dc.title.alternativeEffect of long-term feeding of soy-bean fodder additions on the level of protein S100В and interleukin-6 in rat brainru
dc.typeArticleru
Appears in Collections:Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vliianie_dlitel'nogo_skarmlivaniia.pdf1.67 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.