Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/23864
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКозлов, А.И.-
dc.contributor.authorКозлова, Т.В.-
dc.contributor.authorKozlov, A.I.-
dc.contributor.authorKozlova, T.V.-
dc.date.accessioned2021-12-13T07:30:10Z-
dc.date.available2021-12-13T07:30:10Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationКозлов, А.И. Влияние остаточных пивных дрожжей на продуктивность фито- и зооценозов рыбоводных прудов / А.И. Козлов, Т.В. Козлова // Международный технико-экономический журнал. – 2011. – № 1. – С. 49–55.ru
dc.identifier.urihttps://rep.polessu.by/handle/123456789/23864-
dc.descriptionThe authors prove that utilization of residual beer yeast as a complex fertilizer in a dose of 100 kg/hectares together with manure (500 kg/hectares) in nursery ponds contributes to increasing an average size of primary production in 2,1 times, and average seasonal biomass fito-, zooplankton and zoobenthos by 53,4, 51,2 and on 70,6 %, respectively. Applying residual beer yeast led to an increase in total fish-productivity of fish-breeding ponds in 1.8 times in comparison with the control values.ru
dc.description.abstractУстановлено, что использование в выростных прудах в качестве комплексного удобрения остаточных пивных дрожжей в дозе 100 кг/га совместно с навозом (500 кг/га) способствовало увеличению средней величины первичной продукции в 2,1 раза, а среднесезонных величин биомассы фито-, зоопланктона и зообентоса соответственно на 53,4, 51,2 и на 70,6 %. Применение остаточных пивных дрожжей обусловливало повышение общей рыбопродуктивности рыбоводных прудов в 1,8 раза по сравнению с контролем.ru
dc.language.isoruru
dc.rightsоткрытый доступru
dc.subjectпервичная продукцияru
dc.subjectзоопланктонru
dc.subjectбентосru
dc.subjectвыростные прудыru
dc.subjectостаточные пивные дрожжиru
dc.subjectрыбопродуктивностьru
dc.subjectprimary productionru
dc.subjectzooplanktonru
dc.subjectbenthosru
dc.subjectnursery pondsru
dc.subjectresidual beer yeastru
dc.subjectfish productivityru
dc.titleВлияние остаточных пивных дрожжей на продуктивность фито- и зооценозов рыбоводных прудовru
dc.title.alternativeInfluence of residual beer yeast on fito-and zoocenosis fish-breeding ponds efficiencyru
dc.typeArticleru
Appears in Collections:Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vliianie.pdf252.21 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.