Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/25089
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Основин, С.В. | - |
dc.contributor.author | Основина, Л.Г. | - |
dc.contributor.author | Мальцевич, Н.В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-04-08T12:01:22Z | - |
dc.date.available | 2022-04-08T12:01:22Z | - |
dc.date.issued | 2008 | - |
dc.identifier.citation | Основин, С.В. Влияние технологии заготовки корма на снижение воздухообмена в процессе брожения / С.В. Основин, Л.Г. Основина, Н.В. Мальцевич // Экология и инновации : материалы VII Международной научно-практической конференции, Витебск, 22-23 мая 2008 года / Витебская государственная академия ветеринарной медицины. - Витебск : ВГАВМ, 2008. - С. 194-195. | ru |
dc.identifier.uri | https://rep.polessu.by/handle/123456789/25089 | - |
dc.language.iso | ru | ru |
dc.publisher | Витебск : ВГАВМ | ru |
dc.rights | открытый доступ | ru |
dc.subject | корм | ru |
dc.subject | заготовка корма | ru |
dc.title | Влияние технологии заготовки корма на снижение воздухообмена в процессе брожения | ru |
dc.type | Article | ru |
Appears in Collections: | Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Vliianie_tekhnologii.pdf | 702.11 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.