Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/26692
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАкулович, А.А.-
dc.date.accessioned2022-08-30T06:54:35Z-
dc.date.available2022-08-30T06:54:35Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttps://rep.polessu.by/handle/123456789/26692-
dc.language.isoruru
dc.publisherПинск : Полесский государственный университет, биотехнологический факультет, кафедра биотехнологииru
dc.subjectдрожжиru
dc.subjectплесневые грибыru
dc.subjectбактерии группы кишечной палочкиru
dc.subjectsalmonellaru
dc.subjectаналитический анализru
dc.subjectоценка качестваru
dc.subjectмикробиологический контрольru
dc.subjectбезопасность продукцииru
dc.subjectyeastru
dc.subjectmoldsru
dc.subjecte. coli bacteriaru
dc.subjectsalmonellaru
dc.subjectanalytical analysisru
dc.subjectquality assessmentru
dc.subjectmicrobiological controlru
dc.subjectproduct safetyru
dc.titleОценка качества хлебопекарных дрожжей СООО “Интерферм” : дипломная работаru
dc.typeOtherru
Appears in Collections:Кафедра биотехнологии / Department of Biotechnology

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Otsenka_kachestva.pdf132.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.