Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/26703
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Белко, А.Г. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-30T08:19:34Z | - |
dc.date.available | 2022-08-30T08:19:34Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.uri | https://rep.polessu.by/handle/123456789/26703 | - |
dc.language.iso | ru | ru |
dc.publisher | Пинск : Полесский государственный университет, биотехнологический факультет, кафедра биотехнологии | ru |
dc.subject | сухое обезжиренное молоко | ru |
dc.subject | сухая сыворотка | ru |
dc.subject | сухая молочная продукция | ru |
dc.subject | технохимический контроль | ru |
dc.subject | микробиологический контроль | ru |
dc.subject | skimmed milk powder | ru |
dc.subject | powdered milk whey | ru |
dc.subject | dry dairy products | ru |
dc.subject | technochemical control | ru |
dc.subject | microbiological control | ru |
dc.title | Показатели качества и безопасности при производстве молочной продукции (на материалах ОАО “Савушкин продукт”) : дипломная работа | ru |
dc.type | Other | ru |
Appears in Collections: | Кафедра биотехнологии / Department of Biotechnology |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pokazateli_kachestva.pdf | 68.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.