Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/26703
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБелко, А.Г.-
dc.date.accessioned2022-08-30T08:19:34Z-
dc.date.available2022-08-30T08:19:34Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttps://rep.polessu.by/handle/123456789/26703-
dc.language.isoruru
dc.publisherПинск : Полесский государственный университет, биотехнологический факультет, кафедра биотехнологииru
dc.subjectсухое обезжиренное молокоru
dc.subjectсухая сывороткаru
dc.subjectсухая молочная продукцияru
dc.subjectтехнохимический контрольru
dc.subjectмикробиологический контрольru
dc.subjectskimmed milk powderru
dc.subjectpowdered milk wheyru
dc.subjectdry dairy productsru
dc.subjecttechnochemical controlru
dc.subjectmicrobiological controlru
dc.titleПоказатели качества и безопасности при производстве молочной продукции (на материалах ОАО “Савушкин продукт”) : дипломная работаru
dc.typeOtherru
Appears in Collections:Кафедра биотехнологии / Department of Biotechnology

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pokazateli_kachestva.pdf68.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.