Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/26705
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБатура, Т.Р.-
dc.date.accessioned2022-08-30T08:40:17Z-
dc.date.available2022-08-30T08:40:17Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttps://rep.polessu.by/handle/123456789/26705-
dc.language.isoruru
dc.publisherПинск : Полесский государственный университет, биотехнологический факультет, кафедра биотехнологииru
dc.subjectпитательные средыru
dc.subjectмикроклональное размножениеru
dc.subjectстерилизацияru
dc.subjectэксплантыru
dc.subjectрегенерацияru
dc.subjectвиноградru
dc.subjectnutrient mediaru
dc.subjectmicroclonal reproductionru
dc.subjectsterilizationru
dc.subjectexplantsru
dc.subjectregenerationru
dc.subjectgrapesru
dc.titleАсептическое введение, стабилизация и размножение винограда в культуре in vitro на базе КФХ “ЯГОДКА” И ОЛ “ДНКиКТРиЖ” УО ПолесГУ : дипломная работаru
dc.typeOtherru
Appears in Collections:Кафедра биотехнологии / Department of Biotechnology

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Batura.pdf2.26 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.