Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/26712
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorСкорописцев, Д.П.-
dc.date.accessioned2022-08-30T10:50:42Z-
dc.date.available2022-08-30T10:50:42Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttps://rep.polessu.by/handle/123456789/26712-
dc.language.isoruru
dc.publisherПинск : Полесский государственный университет, биотехнологический факультет, кафедра биотехнологииru
dc.subjectмолоко-сырьёru
dc.subjectмолочная продукцияru
dc.subjectфизико-химический анализru
dc.subjectсанитарно-микробиологических анализru
dc.subjectпоказательru
dc.subjectraw milkru
dc.subjectdairy productsru
dc.subjectphysical and chemical analysisru
dc.subjectsanitary and microbiological analysisru
dc.subjectindexru
dc.titleОсобенности контроля молока-сырья для производства молочной продукции (на базе ОАО «Лидский молочно-консервный комбинат») : дипломная работаru
dc.typeOtherru
Appears in Collections:Кафедра биотехнологии / Department of Biotechnology

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Skoropistsev.pdf295.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.