Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/26717
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДемидова, Е.А.-
dc.date.accessioned2022-08-30T11:56:30Z-
dc.date.available2022-08-30T11:56:30Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.urihttps://rep.polessu.by/handle/123456789/26717-
dc.language.isoruru
dc.publisherПинск : Полесский государственный университет, биотехнологический факультет, кафедра биотехнологииru
dc.subjectфруктово ягодный наполнительru
dc.subjectкачествоru
dc.subjectпробаru
dc.subjectмикроорганизмыru
dc.subjectпоказателиru
dc.subjectмикробиологический анализru
dc.subjectфизико-химический анализru
dc.subjectорганолептический анализru
dc.subjectfruit and berry fillerru
dc.subjectqualityru
dc.subjectsampleru
dc.subjectmicroorganismsru
dc.subjectindicatorsru
dc.subjectmicrobiological analysisru
dc.subjectphysico-chemical analysisru
dc.subjectorganoleptic analysisru
dc.titleКачество исходного сырья и готовой продукции при производстве фруктовых наполнителей (на базе ИООО БЕЛ-ОБСТ) : дипломная работаru
dc.typeOtherru
Appears in Collections:Кафедра биотехнологии / Department of Biotechnology

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kachestvo.pdf323.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.