Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/26749
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дриневская, В.В. | - |
dc.date.accessioned | 2022-09-05T12:45:34Z | - |
dc.date.available | 2022-09-05T12:45:34Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.uri | https://rep.polessu.by/handle/123456789/26749 | - |
dc.language.iso | ru | ru |
dc.publisher | Пинск : Полесский государственный университет, биотехнологический факультет, кафедра биотехнологии | ru |
dc.subject | горячее копчение | ru |
dc.subject | холодное копчение | ru |
dc.subject | вакуумная упаковка | ru |
dc.subject | посол | ru |
dc.subject | хранение | ru |
dc.subject | безопасность | ru |
dc.subject | hot smoking | ru |
dc.subject | cold smoking | ru |
dc.subject | vacuum packaging | ru |
dc.subject | ambassador | ru |
dc.subject | storage | ru |
dc.title | Микробиологическая оценка рыбного сырья и рыбной продукции (на базе ОАО ’’Рыбхоз ’’Полесье”) : дипломная работа | ru |
dc.type | Other | ru |
Appears in Collections: | Кафедра биотехнологии / Department of Biotechnology |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mikrobiologicheskaia_otsenka.pdf | 57.47 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.