Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/27668
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПасовец, Е.С.-
dc.contributor.authorСвитич, Ю.Л.-
dc.contributor.authorСтаскевич, А.П.-
dc.contributor.authorКамельчук, Я.С.-
dc.contributor.authorPasovets, E.S.-
dc.contributor.authorSvitich, Y.L.-
dc.contributor.authorStaskevich, A.P.-
dc.contributor.authorKamelchuk, Y.S.-
dc.date.accessioned2022-12-12T11:48:22Z-
dc.date.available2022-12-12T11:48:22Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationВлияние мезофильных микроорганизмов на сроки хранения вареных колбас в зависимости от типа их оболочки / Е.С. Пасовец [и др.] // Сборник научных трудов Всероссийского научно-исследовательского института овцеводства и козоводства. - Ставрополь, 2016. - Т. 1, № 9. - С. 447-449.ru
dc.identifier.urihttps://rep.polessu.by/handle/123456789/27668-
dc.descriptionSausages quality depends on microbiological processes occurring by the production. From changes of mesophilic microflora in sausages during technological processes depend storage periods, as it can deteriorate their quality. It is shown that an important role in storage period of cooked sausages play casings, and it is their strength, elasticity and resistance to microorganisms. Thus, the shelf life of cooked sausages and qualitative characteristics are directly dependent on the type of sausage casings.ru
dc.description.abstractКачество колбасных изделий зависит от происходящих при производстве микробиологических процессов. От изменения мезофильной микрофлоры колбасных изделий в ходе технологических процессов зависят сроки хранения, так как может ухудшаться их качество. Показано, что важную роль в сроках хранения вареных колбас играют оболочки, а именно, их прочность, эластичность и устойчивость к воздействию микроорганизмов. Таким образом, срок годности вареных колбас и их качественная характеристика напрямую зависят от вида колбасных оболочек.ru
dc.language.isoruru
dc.publisherСтавропольru
dc.rightsоткрытый доступru
dc.subjectмезофильная микрофлораru
dc.subjectколбасные оболочкиru
dc.subjectанаэробные и факультативные микроорганизмыru
dc.subjectmesophilic microfloraru
dc.subjectsausage casingsru
dc.subjectanaerobic and facultative microorganismsru
dc.titleВлияние мезофильных микроорганизмов на сроки хранения вареных колбас в зависимости от типа их оболочкиru
dc.title.alternativeInfluence of mesophilic microorganisms on the shelf life of cooked sausages depending on their casing typeru
dc.typeArticleru
Appears in Collections:Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vliianie.pdf1.64 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.