Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/27762
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПрокопец, Т.Н.-
dc.contributor.authorКаморная, Д.А.-
dc.contributor.authorProkopetz, T.N.-
dc.contributor.authorKamornaya, D.A.-
dc.date.accessioned2023-01-06T08:13:12Z-
dc.date.available2023-01-06T08:13:12Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationПрокопец, Т.Н. Исследование функционирования предприятий общественного питания как структурного элемента развития индустрии гостеприимства / Т.Н. Прокопец, Д.А. Каморная // Туризм и гостеприимство : научно-практический журнал. - 2022. - № 2. - С. 3-8.ru
dc.identifier.urihttps://rep.polessu.by/handle/123456789/27762-
dc.descriptionThe article discusses and analyzes restaurant service, which is one of the most important elements of the provision of catering services, as well as services for the organization of consumption and service, which also contributes to the development of tourism. The paper considers the standards for regulating the activities of public catering enterprises. The analysis of the changes that have occurred in the field of public catering over the past few years and the factors that influenced it is carried out.ru
dc.description.abstractВ статье рассматривается и анализируется ресторанный сервис, который является одним из важнейших элементов сферы оказания услуг питания, а также услуг по организации потребления и обслуживания, который также способствует развитию сферы туризма. В работе рассмотрены стандарты регулирования деятельности предприятий общественного питания. Проведен анализ произошедших изменений в сфере общественного питания за последние несколько лет и факторов на него повлиявших.ru
dc.language.isoruru
dc.publisherПинск : Полесский государственный университетru
dc.rightsоткрытый доступ-
dc.subjectобщественное питаниеru
dc.subjectресторанный сервисru
dc.subjectресторанное обслуживаниеru
dc.subjectиндустрия сервисаru
dc.subjectсервисru
dc.subjectгостеприимствоru
dc.subjectcateringru
dc.subjectrestaurant serviceru
dc.subjectservice industryru
dc.subjectserviceru
dc.subjecthospitalityru
dc.titleИсследование функционирования предприятий общественного питания как структурного элемента развития индустрии гостеприимстваru
dc.title.alternativeInvestigation of the functioning of catering enterprises as a structural element of the development of the hospitality industryru
dc.typeArticleru
Appears in Collections:№ 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Issledovanie.pdf310.54 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.