Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/28295
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГромова, А.В.-
dc.contributor.authorБухтик, М.И.-
dc.contributor.authorGromova, A.-
dc.contributor.authorBukhtik, M.-
dc.date.accessioned2023-03-06T11:17:20Z-
dc.date.available2023-03-06T11:17:20Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationГромова, А.В. Анализ развития производства молочной продукции в Республике Беларусь / А.В. Громова, М.И. Бухтик // Интернаука : научный журнал. - 2023. - № 1, ч. 4 (271). - С. 49-51.ru
dc.identifier.urihttps://rep.polessu.by/handle/123456789/28295-
dc.descriptionThe article considers the current state of dairy products and modern methods of sensory analysis in the Republic of Belarus.ru
dc.description.abstractВ статье рассмотрены современное состояние молочной продукции и современные методики сенсорного анализа в Республики Беларусь.ru
dc.language.isoruru
dc.rightsоткрытый доступru
dc.subjectмолочная продукцияru
dc.subjectанализru
dc.subjectоценкаru
dc.subjectпроизводствоru
dc.subjectdairy productsru
dc.subjectanalysisru
dc.subjectevaluationru
dc.subjectproductionru
dc.titleАнализ развития производства молочной продукции в Республике Беларусьru
dc.title.alternativeAnalysis of dairy production development in the Republic of Belarusru
dc.typeArticleru
Appears in Collections:Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Analiz_razvitiia.pdf1.78 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.