Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/30405
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorYurkevich, A.Y.-
dc.contributor.authorJilevich, O.F.-
dc.date.accessioned2023-12-27T06:33:37Z-
dc.date.available2023-12-27T06:33:37Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationYurkevich, A.Y. Linguoculturological features of the thematic group «les produits laitiers/milk products» (on the example of French and English languages) / A.Y. Yurkevich, O.F. Jilevich // Лингвистика и профессиональная коммуникация : сборник научных трудов по материалам III Всероссийской научно-практической студенческой конференции с международным участием, Ярославль, 17 мая 2023 года / Ярославский государственный технический университет; редакционная коллегия: Л.А. Тюкина [и др.]; редактор: О.А. Юрасова. - Ярославль : ЯГТУ, 2023. - С. 298-302.ru
dc.identifier.urihttps://rep.polessu.by/handle/123456789/30405-
dc.description.abstractThe article is devoted to comparing the degree of expression of the cultural component in the lexical units of the thematic group «les produits laitiers/milk products» in English and French.ru
dc.language.isoruru
dc.publisherЯрославль : ЯГТУru
dc.rightsоткрытый доступru
dc.subjectlinguoculturological featuresru
dc.subjectthe thematic groupru
dc.subjectles produits laitiersru
dc.subjectmilk productsru
dc.subjectFrench languageru
dc.subjectEnglish languageru
dc.titleLinguoculturological features of the thematic group «les produits laitiers/milk products» (on the example of French and English languages)ru
dc.typeArticleru
Appears in Collections:Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Linguoculturological features.pdf2.14 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.