Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/3095
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБубырь, И.В.ru
dc.contributor.authorКозлов, А.И.ru
dc.contributor.authorКозлова, Т.В.ru
dc.contributor.authorBubyr, I.V.en
dc.contributor.authorKozlov, A.I.en
dc.contributor.authorKozlova, T.V.en
dc.date.accessioned2014-02-03T10:56:13Z-
dc.date.available2014-02-03T10:56:13Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationБубырь, И. В. Кулинарная переработка рыбы и перспективы ее развития в Республике Беларусь / И. В. Бубырь, А. И. Козлов, Т. В. Козлова // Веснік Палескага дзяржаўнага універсітэта. Серыя прыродазнаўчых навук : научно-практический журнал. - 2013. - №2. - С. 38-43ru
dc.identifier.urihttps://rep.polessu.by/handle/123456789/3095-
dc.description.abstractВ статье проанализирован опыт кулинарной переработки рыбы ведущими предприятиями Республики Беларусь, определены пути развития производства рыбных изделий по каждой ассортиментной группе, даны общие рекомендации для повышения качественных характеристик выпускаемой рыбной кулинарной продукции.ru
dc.description.abstractThe article analyzed the experience of cooking fish processing leading enterprises of the Republic of Belarus, the ways of development of production of fish products in each product group, the general recommendations to improve the quality characteristics of manufactured fish culinary products.en
dc.language.isoru-
dc.publisherПинск : Полесский государственный университетru
dc.rightsоткрытый доступru
dc.subjectРыбоводствоru
dc.subjectПереработка рыбыru
dc.subjectРыбные продуктыru
dc.titleКулинарная переработка рыбы и перспективы ее развития в Республике Беларусьru
dc.title.alternativeCooking Fish Processing and Prospects for its Development in the Republic of Belarusen
dc.typeArticleen
Appears in Collections:№ 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
6.pdf438.26 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.