Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/31025
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКалько, Е.И.-
dc.contributor.authorKalko, E.I.-
dc.date.accessioned2024-03-27T13:03:13Z-
dc.date.available2024-03-27T13:03:13Z-
dc.date.issued2018-
dc.identifier.citationКалько, Е.И. Антиоксидантная активность экстрактов глубинного мицелия из высших грибов базидиомицетов / Е.И. Калько // International scientific review of the problems of natural sciences and medicine: II international correspondence scientific specialized conference, Boston, USA, April 27-28, 2018: collection of scientific articles / Editor: Emma Morgan. – Boston: Problems of science, 2018. – С. 17-20.ru
dc.identifier.urihttps://rep.polessu.by/handle/123456789/31025-
dc.descriptionThe alternative and promising approach is to search for new, safe natural antioxidants from mushroom submerged cultures. Surprisingly, very scarce information is available on the capability of fungi to produce antioxidants in submerged cultures. Therefore, the aim of this study was analysis of chemical composition and biological activity of wild growing mushroom species, including saprophytic.ru
dc.description.abstractАльтернативным и перспективным подходом является поиск новых, безопасных природных антиоксидантов из глубинных культур грибов. Однако мало информации о способности грибов продуцировать антиоксиданты в погруженных культурах. Поэтому целью этого исследования был анализ химического состава и биологической активности дикорастущих видов грибов, в том числе сапрофитных.ru
dc.language.isoruru
dc.publisherBoston: Problems of scienceru
dc.rightsоткрытый доступru
dc.subjectантиоксидантная активностьru
dc.subjectбазидиомицетыru
dc.subjectглубинный мицелийru
dc.subjectantioxidant activityru
dc.subjectBasidiomycetesru
dc.subjectsubmerged myceliumru
dc.titleАнтиоксидантная активность экстрактов глубинного мицелия из высших грибов базидиомицетовru
dc.title.alternativeAntioxidant activity of submerged mycelium extracts from higher basidiomycetes mushroomsru
dc.typeArticleru
Appears in Collections:Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Antioksidantnaia_aktivnost.pdf7.04 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.