Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/32346
Title: Влияние уровня обменного протеина рациона на обеспеченность энергетических и продуктивных функций у бычков породы Шароле
Other Titles: The influence of the level of dietary metabolizable protein on the provision of energy and productive functions in Charolais bulls
Authors: Лемешевский, В.О.
Lemiasheuski, V.O.
Keywords: metabolizable protein
substrates
heat production
metabolizable energy
energy balance
digestibility
bulls
Issue Date: 2020
Publisher: Симферополь : ИТ «АРИАЛ»
Citation: Лемешевский, В.О. Влияние уровня обменного протеина рациона на обеспеченность энергетических и продуктивных функций у бычков породы Шароле / В.О. Лемешевский // Современное состояние, проблемы и перспективы развития аграрной науки : материалы V международной научно-практической конференции, Симферополь, 5-9 октября 2020 г. / науч. ред. В.С. Паштецкий. – Симферополь : ИТ «АРИАЛ», 2020. – С. 279-281.
Description: The results of studying the characteristics of the use of substrates in energy metabolism at different levels of metabolizable protein (8.0 g and 8.3 g per 1 MJ of metabolizable energy) in the diets of 9-month-old Charolais meat bulls with an initial live weight of 260 kg are presented. Based on the data obtained on the energy balance and gasenergy metabolism by the mask method, the ratio of the contribution of the metabolizable energy of the diet to body weight gain and heat production of bulls during the period of intensive growth was determined.
Appears in Collections:Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vliianie_urovnia.pdf2.27 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.