Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://rep.polessu.by/handle/123456789/32482
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКовалевская, Ю.Ю.-
dc.contributor.authorЦай, В.П.-
dc.contributor.authorЛемешевский, В.О.-
dc.contributor.authorЯрошевич, С.А.-
dc.contributor.authorСергучев, С.В.-
dc.date.accessioned2024-10-23T09:12:46Z-
dc.date.available2024-10-23T09:12:46Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationВзаимосвязь качества протеина рационов с использованием питательных веществ рационов бычками при выращивании на мясо / Ю.Ю. Ковалевская [и др.] // Realizări şi perspective în zootehnie, biotehnologii şi medicină veterinară : culegere de lucrări a simpozionului ştiinţific cu participare internaţională consacrat aniversării a 55-a de la fondarea Institutului, Maximovca, 6-8 octombrie 2011 / Academia de ştiinţe a Moldovei, Ministerul agriculturii şi industriei alimentare, Institutul ştiinţifico-practic de biotehnologii în zootehnie şi medicină veterinară [et al.]; editorial Board: V. Focsha [et al.]. – Maximovca : Print-Caro SRL, 2011. – С. 379-382.ru
dc.identifier.urihttps://rep.polessu.by/handle/123456789/32482-
dc.description.abstractThe aim of the research was to study the performance of rumen digestion of calves by using feeds with different protein degradability. It is determined that a decrease in the level of protein degradation due to changes in the percentage ratio of DP:NDP at 9 and 12% in animals of II and III experimental groups increases the concentration of VFA at 15 and 13% in comparison to similar control group. The greatest number of ciliates was observed in animals of II and III experimental group, which is 15% higher than this figure, relative to control one. Reduction of degradable protein by 9 and 12% in the diets of animals of II and III experimental groups leads to a decrease in ammonia levels by 17 and 15% relative to control one. Ratio of DP:NDP 72:28 in diets of animals of I control group led to the waste of feed protein, as evidenced by low levels of total nitrogen in the rumen contents.ru
dc.language.isoruru
dc.publisherMaximovca : Print-Caro SRLru
dc.rightsоткрытый доступru
dc.subjectcalvesru
dc.subjectrumenru
dc.subjectdigestionru
dc.subjectproteinru
dc.subjectdegradationru
dc.titleВзаимосвязь качества протеина рационов с использованием питательных веществ рационов бычками при выращивании на мясоru
dc.typeArticleru
Располагается в коллекциях:Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Vzaimosviaz_kachestva.pdf1.19 MBAdobe PDFОткрыть


Все ресурсы в архиве защищены авторским правом, все права сохранены.