Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/33424
Title: | Современные требования к персоналу при проектировании системы управления гостиничного предприятия |
Other Titles: | Modern requirements to personnel in designing management system of a hotel enterprise |
Authors: | Кулешова, А.А. Прокопец, Т.Н. Kuleshova, A.A. Prokopets, T.N. |
Keywords: | качественное обслуживание индустрия гостеприимства стандарты обслуживания персонал эффективность предприятия гостиничный продукт quality service hospitality industry service standards staff enterprise efficiency hotel product |
Issue Date: | 2024 |
Citation: | Кулешова, А. А. Современные требования к персоналу при проектировании системы управления гостиничного предприятия / А. А. Кулешова, Т. Н. Прокопец // Туризм и гостеприимство. – 2024. – № 2. – С. 20-26. |
Abstract: | Статья посвящена вопросам, связанным с поведением работника и требованиями, которым он должен соответствовать. Как правило, на каждой работе существует свой регламент поведения, который может отличаться не только в различных отраслях, но и внутри предприятий и фирм одной отрасли. Но, несмотря на это, на рынке труда сегодня существуют базовые требования, которые предъявляются каждому работнику без исключения. В данной работе рассмотрены особенности требований, предъявляемых к персоналу гостиничного предприятия. Основной идеей статьи является установление взаимосвязи качества гостиничного продукта и качества персонала. На основе проведенного исследования сформулированы основные кадровые проблемы для гостиниц и предложены их решения. |
Description: | The article is devoted to issues related to employee behavior and the requirements that he must meet. As a rule, each job has its own behavioral regulations, which may differ not only in different industries, but also within enterprises and firms of the same industry. But despite this, there are basic requirements in the labor market today that are presented to each employee without exception. This paper examines the features of the requirements for the personnel of a hotel enterprise. The main idea of the article is to establish the relationship between the quality of the hotel product and the quality of the personnel. Based on the conducted research, the main personnel problems for hotels are formulated and their solutions are proposed. |
Appears in Collections: | № 2 |
Files in This Item:
File | Size | Format | |
---|---|---|---|
Sovremennye_trebovaniia.pdf | 436.4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.