Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/33625
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorБелевич, А.А.-
dc.contributor.authorЛивенский, В.А.-
dc.date.accessioned2025-02-19T11:29:03Z-
dc.date.available2025-02-19T11:29:03Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationБелевич, А. А. Пути снижения потенциального банкротства ОАО «Пинский комбинат хлебопродуктов» / А. А. Белевич, В. М. Ливенский // SCI-ARTICLE.RU. - 2024. - № 136. - С. 47-55.ru
dc.identifier.urihttps://rep.polessu.by/handle/123456789/33625-
dc.descriptionThe article is devoted to assessing the bankruptcy risk of OJSC ”Pinsk Combine of Bread Products“ based on data for 2021-2023 and considering ways to reduce it.ru
dc.description.abstractСтатья посвящена оценке риска банкротства ОАО «Пинский комбинат хлебопродуктов» по данным на 2021-2023 годы и рассмотрению путей его снижения.ru
dc.language.isoruru
dc.rightsоткрытый доступru
dc.subjectбанкротствоru
dc.subjectнеплатежеспособностьru
dc.subjectфинансовое состояниеru
dc.subjectликвидационное производствоru
dc.subjectрискru
dc.subjectbankruptcyru
dc.subjectinsolvencyru
dc.subjectfinancial conditionru
dc.subjectliabilitiesru
dc.subjectliquidation proceedingsru
dc.subjectriskru
dc.titleПути снижения потенциального банкротства ОАО «Пинский комбинат хлебопродуктов»ru
dc.typeArticleru
Appears in Collections:Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Puti_snizheniia.pdf1.64 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.