Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/33970
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Илюшина, М.О. | - |
dc.contributor.author | Ilyushina, M.O. | - |
dc.date.accessioned | 2025-06-06T12:04:41Z | - |
dc.date.available | 2025-06-06T12:04:41Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Илюшина, М. О. Переработка барды в полезные снеки: производство пп-чипсов как способ утилизации отходов / М. О. Илюшина // Global Issues Conference 2025: Veterinary Medicine, Biology, Biotechnology, Zootechnology, Pedagogical and Philological Sciences : материалы III международной научно-практической конференции / редкол. С. В. Позябин [и др.]. – Москва : МГАВМиБ – МВА имени К. И. Скрябина, 2025. - С. 393-396. | ru |
dc.identifier.uri | https://rep.polessu.by/handle/123456789/33970 | - |
dc.description | The development of a chip formulation using alcohol bard demonstrates the potential of biotechnology in the circular economy. Barda, previously considered waste, is becoming a valuable raw material for creating a functional product with increased nutritional value and reduced environmental impact. | ru |
dc.description.abstract | Разработка рецептуры чипсов с использованием спиртовой барды демонстрирует потенциал биотехнологий в рамках циркулярной экономики. Барда, ранее считавшаяся отходом, становится ценным сырьём для создания функционального продукта с повышенной пищевой ценностью и сниженной экологической нагрузкой. | ru |
dc.language.iso | ru | ru |
dc.publisher | Москва : МГАВМиБ – МВА имени К. И. Скрябина | ru |
dc.rights | открытый доступ | ru |
dc.subject | циркулярная экономика | ru |
dc.subject | спиртовая барда | ru |
dc.subject | функциональное питание | ru |
dc.subject | переработка отходов | ru |
dc.subject | белковые снеки | ru |
dc.subject | экологичная утилизация | ru |
dc.subject | биотехнологии | ru |
dc.subject | пищевая ценность | ru |
dc.subject | circular economy | ru |
dc.subject | alcohol bard | ru |
dc.subject | functional nutrition | ru |
dc.subject | waste recycling | ru |
dc.subject | protein snacks | ru |
dc.subject | eco-friendly recycling | ru |
dc.subject | biotechnology | ru |
dc.subject | nutritional value | ru |
dc.title | Переработка барды в полезные снеки: производство пп-чипсов как способ утилизации отходов | ru |
dc.title.alternative | Processing bards into healthy snacks: pp-chips production as a waste disposal method | ru |
dc.type | Article | ru |
Appears in Collections: | Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Pererabotka_bardy.pdf | 757.44 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.