Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/33970
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorИлюшина, М.О.-
dc.contributor.authorIlyushina, M.O.-
dc.date.accessioned2025-06-06T12:04:41Z-
dc.date.available2025-06-06T12:04:41Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationИлюшина, М. О. Переработка барды в полезные снеки: производство пп-чипсов как способ утилизации отходов / М. О. Илюшина // Global Issues Conference 2025: Veterinary Medicine, Biology, Biotechnology, Zootechnology, Pedagogical and Philological Sciences : материалы III международной научно-практической конференции / редкол. С. В. Позябин [и др.]. – Москва : МГАВМиБ – МВА имени К. И. Скрябина, 2025. - С. 393-396.ru
dc.identifier.urihttps://rep.polessu.by/handle/123456789/33970-
dc.descriptionThe development of a chip formulation using alcohol bard demonstrates the potential of biotechnology in the circular economy. Barda, previously considered waste, is becoming a valuable raw material for creating a functional product with increased nutritional value and reduced environmental impact.ru
dc.description.abstractРазработка рецептуры чипсов с использованием спиртовой барды демонстрирует потенциал биотехнологий в рамках циркулярной экономики. Барда, ранее считавшаяся отходом, становится ценным сырьём для создания функционального продукта с повышенной пищевой ценностью и сниженной экологической нагрузкой.ru
dc.language.isoruru
dc.publisherМосква : МГАВМиБ – МВА имени К. И. Скрябинаru
dc.rightsоткрытый доступru
dc.subjectциркулярная экономикаru
dc.subjectспиртовая бардаru
dc.subjectфункциональное питаниеru
dc.subjectпереработка отходовru
dc.subjectбелковые снекиru
dc.subjectэкологичная утилизацияru
dc.subjectбиотехнологииru
dc.subjectпищевая ценностьru
dc.subjectcircular economyru
dc.subjectalcohol bardru
dc.subjectfunctional nutritionru
dc.subjectwaste recyclingru
dc.subjectprotein snacksru
dc.subjecteco-friendly recyclingru
dc.subjectbiotechnologyru
dc.subjectnutritional valueru
dc.titleПереработка барды в полезные снеки: производство пп-чипсов как способ утилизации отходовru
dc.title.alternativeProcessing bards into healthy snacks: pp-chips production as a waste disposal methodru
dc.typeArticleru
Appears in Collections:Публикации сотрудников / Publications of the teaching stuff of Polessky State University

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pererabotka_bardy.pdf757.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.