Please use this identifier to cite or link to this item:
https://rep.polessu.by/handle/123456789/34954Full metadata record
| DC Field | Value | Language |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Лукина, С.И. | - |
| dc.contributor.author | Пономарева, Е.И. | - |
| dc.contributor.author | Алехина, Н.Н. | - |
| dc.contributor.author | Ермакова, А.В. | - |
| dc.contributor.author | Lukina, S. | - |
| dc.contributor.author | Ponomareva, E. | - |
| dc.contributor.author | Alekhina, N. | - |
| dc.contributor.author | Ermakova, A. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-10-29T09:44:55Z | - |
| dc.date.available | 2025-10-29T09:44:55Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Моделирование рецептурного состава обогащенных пряников / С. И. Лукина, Е. И. Пономарева, Н. Н. Алехина, А. В. Ермакова / Материалы V международной научно-практической конференции «Инжиниринг: теория и практика», Полесский государственный университет, г. Пинск, Республика Беларусь, 25 апреля 2025 г. / [ редкол.: В. И. Дунай, И. А. Пригодич ] ; Полесский государственный университет [и др.]. – Пинск : ПолесГУ, 2025. – С. 33-36. | ru |
| dc.identifier.uri | https://rep.polessu.by/handle/123456789/34954 | - |
| dc.description | The work uses methods of mathematical planning and optimization of the experiment. Rational dosages of non-traditional raw materials in the recipe for enriched gingerbread have been determined: sorghum flour – 25% of the total mass of flour, urbech from milk thistle seeds – 25% of the mass of sugar. | ru |
| dc.description.abstract | В работе применены методы математического планирования и оптимизации эксперимента. Определены рациональные дозировки нетрадиционного сырья в рецептуре обогащённых пряников: сорговой муки – 25 % к общей массе муки, урбеча из семян расторопши – 25 % к массе сахара. | ru |
| dc.language.iso | ru | ru |
| dc.publisher | Пинск : Полесский государственный университет | ru |
| dc.rights | открытый доступ | - |
| dc.subject | пряники | ru |
| dc.subject | сорговая мука | ru |
| dc.subject | урбеч из семян расторопши | ru |
| dc.subject | рецептура | ru |
| dc.subject | показатели качества | ru |
| dc.subject | математическое моделирование | ru |
| dc.subject | gingerbread | ru |
| dc.subject | sorghum flour | ru |
| dc.subject | urbech from milkthistle seeds | ru |
| dc.subject | recipe | ru |
| dc.subject | quality indicators | ru |
| dc.subject | mathematical modeling | ru |
| dc.title | Моделирование рецептурного состава обогащенных пряников | ru |
| dc.title.alternative | Modeling of the formulation of enriched gingerbread | ru |
| dc.type | Article | ru |
| Appears in Collections: | 2025 год | |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Modelirovanie_retsepturnogo_sostava.pdf | 484.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.
