Please use this identifier to cite or link to this item: https://rep.polessu.by/handle/123456789/1373
Title: Приоритетные направления использования методического инструментария маркетинговой деятельности на предприятиях консервной отрасли потребительской кооперации
Other Titles: The priority directions of using methodical materials at the enterprises of canning industry
Authors: Байбардина, Т.Н.
Бурцева, О.А.
Грищенко, И.И.
Bajbardina, T.N.
Burtseva, O.A.
Grishchenko, I.I.
Keywords: Маркетинг
Пищевая промышленность
Issue Date: 2009
Publisher: Пинск : Полесский государственный университет
Citation: Байбардина, Т.Н. Приоритетные направления использования методического инструментария маркетинговой деятельности на предприятиях консервной отрасли потребительской кооперации / Т. Н. Байбардина, [и др.] // Экономика и банки: научно-практический журнал. - 2009. - № 2. - С. 3-10
Abstract: В статье анализируются проблемы организации маркетинговой деятельности на предприятиях консервной отрасли потребительской кооперации. Изложены результаты исследования, проведенного методом анкетирования руководителей маркетингово-сбытовых подразделений частного унитарного предприятия «Пищевой комбинат Белкоопсоюза». Определены приоритетные направления в разработке и обеспечении соответствующими методическими материалами маркетингово-сбытовых подразделений предприятий консервной отрасли системы потребительской кооперации.
The given article analyses organization problems of the marketing departmentat canning industry of consumer’s cooperatives. The results of the survey ofthe sales and marketing departments’managers of the private unitary enterprise «Food group of enterprises of Belarusian Cooperative Association» are provided. Priority directions in the development and the supply of necessary methodical materials in the marketing and sales departments of the enterprises of canning industry are defined.
Appears in Collections:№ 2

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1.pdf416.25 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.